Booking
Tripadvisor
Facebook
Twitter
LinkedIn
Contact
Str. Facliei nr. 2A
Oradea - Romania
info@livingin.ro
(+4) 0359 196 222
RO
EN
NL

Rezerva acum

Review Living In

Oaspeti Speciali

In aceasta sectiune, va prezentam invitatii de seama pe care i-am avut de-a lungul timpului la Living In Apart Hotel.

 

In 2011, cu ocazia festivalului Toamna Oradeana, ne-au incantat cu prezenta lor, in hotelul nostru, nume precum:  Horatiu Malaele, George Ivascu, Florin Piersic Jr., Meda Victor, Mihai Bobonete si Maria Raducanu.

 

Dar mai mult decat atat, 2012 a fost un an plin din punct de vedere al artistilor care au venit la noi. Spre exemplu, cu ocazia celui mai asteptat festival local, si anume Toamna Oradeana 2012, ne-am bucurat de prezenta altor artisti de seama ai scenei romanesti. Ada Milea si Bobo Burlacianu, Victor Rebengiuc, Grigore Lese, Gabriel Dorobantu, Gheorghe Gheorghiu, Trupa de improvizatie Obligo si Trupa Trei Parale sunt cei care ne-au calcat pragul. 

 

Ne amintim cu drag si de Unifest - Festivalul Studentilor din Romania, organizat la nivel local de Asociatia Studentilor din Universitatea din Oradea, care ni i-a adus pe Nick Kamarera si Alinka.

 

De asemenea, din lumea sportului, in 2012, i-am avut ca oaspeti pe membrii echipei de baschet U Mobitelco Cluj-Napoca si a echipei de polo Steaua Bucuresti.

 

Si nu in ultimul rand, tot in 2012, Andreea Balan, Trupa Heaven si Pepe au fost alti artisti dragi, care au sosit in Oradea cu ocazia altor evenimente, si s-au simtit ca acasa, la noi.

 

Ne bucuram  ca i-am avut alaturi, si va invitam de asemenea sa cititi o parte din impresiile lor

 

2012

2011