Booking
Tripadvisor
Facebook
Twitter
LinkedIn
Contact
Str. Facliei nr. 2A
Oradea - Romania
info@livingin.ro
(+4) 0359 196 222
RO
EN
NL

Rezerva acum

Review Living In

Oferte business

LivingInApartHotel va pune la dispozitie diverse servicii la care va oferim asistenta 24 de ore din 24. Fie ca doriti o relocare, o sedere pe o perioada mai lunga de timp, intalniri de afaceri sau chiar transferuri la/de la aeroport, noi va ajutam cu oricare dintre acestea.

 

RELOCARE

Relocarea in Oradea nu mai este de acum o problema. In cazul in care  nu ati achizionat inca un apartament, sederea, fie ea si una temporara, va fi una foarte placuta. Living In Apart Hotel este o solutie potrivita pentru perioada de acomodare in oras, cu atat mai mult cu cat nu avem restrictii pentru timpul de cazare. Fie ca veti alege sa stati o zi, o luna sau chiar mai mult, aveti parte de apartamente spatioase si primitoare, perfecte pentru a va aduce familia sau chiar prietenii.


SEDERE INDELUNGATA
In cazul in care v-ar interesa o sedere pe o perioada mai lunga de timp, va oferim discounturi de pana la 40%. In acest sens va rugam sa ne contactati pentru a va transmite o oferta de pret.


INTALNIRI DE AFACERI
Cand totul este la indemana lucrurile devin simple si placute. Va putem pune la dispozitie o mica sala pentru intalniri (50 mp,  max. 15 persoane) astfel incat sa va puteti invita partenerii de afaceri la dumneavoastra acasa.


Pentru mai multe informatii despre oricare dintre serviciile de mai sus, va rugam sa accesati pagina Contactati-ne.